top of page

"Громадяни мають повідомляти про корупцію"

5 червня у прес-центрі “Накипело” відбулася неформальна зустріч з журналістами, організована територіальним управлінням НАБУ та відділенням Асоціації правників України в Харківській області. Метою заходу було налагодження комунікації між правоохоронними органами та громадянами.


Сьогоднішнє зібрання присвячене святу, Дню журналіста. У нас сьогодні присутні адвокати, правники, НАБУ. Можна задати питання як ми можемо один одному допомогти. Ми проводимо не перший публічний захід, який спрямований саме на донесення інформації пересічним громадянам про функцію та місію створення антикорупційного бюро”, - розповідає Юрій Кравченко, директор Харківського територіального управління НАБУ.


Під час заходу Кравченко розповів і про справи, якими наразі займається управління, а представники Асоціації правників провели гру з виявлення дифамації (поширення чуток).



Це черговий крок щоб зблизити та створити додаткову комунікацію між представниками юридичної сфери та представниками ЗМІ. Саме вони можуть показати всій країні що ми відкриті. Людям необхідно спілкуватися з НАБУ для того, щоб повірити в них. НАБУ заявляє: якщо ви знаєте про корупціонера, то повідомляйте нам про це за прямою лінією. Харків’янам це зрозуміло, бо це одна з ключових реформ у країні в останні чотири роки”, - стверджує Євген Рияко, член Ради Асоціації правників України у Харківській області.


Редакція СМАРТ МЕДІА переконана, що для подолання корупції на всіх рівнях необхідно вести потужну інформаційну кампанію. Громадянам варто не залишатися осторонь повідомляти про неї у відповідні інстанції.


Орагани, які спеціалізуються на виявленні та боротьбі з корупцією:


На сайті НАБУ ви можете більше дізнатися про роботу Харківського територіального управління.

bottom of page