top of page

Малі міста Харківщини та Миколаївщини мережуються



6-7 липня у Харкові пройшов захід “Місто комфортне для життя”, присвячений мережуванню активних представників райцентрів Харківської та Миколаївської областей. Після презентації проектів у своїх населених пунктах учасники прослухали лекції про громадські організації в Німеччині, принципи комунікації з владою та медіа, стратегічне планування і громадський бюджет.



Спікер заходу Олег Дукас розповів і про практичні кейси, реалізовані у Дрогобичі. Вони стосувалися молодіжного простору міста, парків та місцевої Солеварні. Мета заходу, згідно слів організаторів з проекту Київський Діалог, - це допомога представникам райцентрів у створенні спільних проектів для розвитку своїх населених пунктів.



Учасники з Харківської та Миколаївської областей обмінялися досвідом з теми розвитку міських просторів, також познайомилися з досвідом Дрогобича та Берліна. Кожен знайшов щось нове - способи залучення містян, вирішення певних проблем у громаді, ідеї для роботи з простором та його наповнення”, - каже Валерія Головачова, асистентка Київського Діалогу у Харківській області.


Організатори сподіваються, що у майбутньому до їх проектів долучиться ще більше представників з районних центрів Харківської та Миколаївської областей.

bottom of page