top of page

У Харкові презентували проект "Історія успіху"

13 листопада у Харкові відбулася презентація соціального проекту "Історія успіху", в рамках якого для молоді будуть організовуватися зустрічі з відомими людьми. Автором ідеї є Ігор Болдін, а харківським координатором став Іван Гев'юк.


Метою проекту його ідейний натхненник Ігор Болдін називає "створення міжнародного громадського руху, спрямованого на розвиток потенціалу молоді та формування особистостей шляхом організації зустрічей серед школярів старших класів і студентів з відомими особистостями з різних сфер суспільства, які домоглися успіху в своєму житті, а також виявлення в молодіжному середовищі "зірочок", подальше їх навчання і залучення до соціально-активного життя свого міста і країни".


У Харкові координатором "Історії успіху" став Іван Гев'юк.


"Ми зараз обговорюємо структуру нашого проекту й хочемо, щоб він вийшов на більш освітній рівень. Щоб ми не тільки проводили заходи, але й брали менторство над молоддю, надихаючи їх своїм прикладом і прикладом запрошених спікерів. Я думаю, що це може стати корисним соціальним проектом для майбутнього покоління", - розповів він.



До презентації проекту долучилися також Михайло Лазарєв, голова Молодіжної ради при Харківському міському голові, який пообіцяв допомогати організаторам з пошуком спікерів та проведенням заходів, та Катерина Резнік, членкиня збірної України з синхронного плавання, чемпіонка світу з синхронного плавання в програмі хайлайт, яка має намір долучитися до проекту.



Першим заходом у Харкові в рамках проекту "Історія успіху" стала зустріч з Владом Дубковим, який є членом збірної України з ММА (змішані бої) та чемпіоном України з ММА.


Про анонси майбутніх подій організатори обіцяють повідомляти на своїх сторінках у соціальних мережах:


bottom of page