top of page

Створення соціального відеоконтенту у Харкові

Оновлено: 5 черв. 2019 р.

Громадська організація “СМАРТ МЕДІА” провела тренінг “Створення громадського відеоконтенту”. Тренерами заходу були Марина Ніколаєва, Олександра Щукіна та Валерія Головачова. На цьому заході говорили з громадянами про те, як створювати соціальний відеоконтект, як знімати мотиваційні відеоролики. У практичній частині будуть брати участь 20 залучених громадян.



На порядку денному тренінгу було створення двох соціальних відеороликів, які мотивуватимуть бути активними та самостійно впливати на реформи в країні. В цих роликах знімуться як прості перехожі, так і відомі активісти міста, які розкажуть: як третій сектор вплинув на їх життя.


Запрошуємо громадських активістів взяти участь у зйомках відео, яке розповість про історію громадського сектору міста. За додатковою інформацією пишіть на smartmediakh@gmail.com або телефонуйте 063 1111 009.


Галерея реформ - це неформальна ярмарка громадських організацій, де вони презентуватимуть свої ініціативи та проекти мешканцям міста. Це вихід до людей, особисте знайомство третього сектору з людьми. В рамках роботи “Галереї реформ” СМАРТ МЕДІА презентує:


- 2 відеоролики;

- результати фотоквесту - 20 фото громадського сектору Харкова;

- 20 картин, написаних громадянами на тему громадського активізму.


Галерея реформ відбудеться у Харкові 8 червня. Місце проведення: один з парків Харкова. Чекайте на запрошення.



 

Проект реалізується за підтримки Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” від Інституту «Республіка» та Національного Демократичного Інституту (NDI)»

Останні пости

Дивитися всі

Вакансія комунікаційного менеджера

Оголошуємо конкурс на посаду комунікаційного менеджера. Обов язки: ведення зовнішньої та внутрішньої комунікації по виконанню завдань проєкту. Навички: вміння писати аналітичні матеріали, володіння со

bottom of page