top of page

Підтримка старих соціальних зв'язків СМАРТ МЕДІА

Географія роботи СМАРТ МЕДІА змінилась, до проєкту додались нові області.

Війна також вплинула і на життя майже кожної родини, вимусила понад 8 млн українців полишити свої домівки. Проводячи заходи у регонах, наша команда із радістю, майже як з друзями, зустрічається у нових регіонах з тими, хто приходив на наші заходи ще до війни. Анатолій Крутілін з початком повномасштабної війни був змушений переїхати з Харкова у Тернопіль з міркувань безпеки, адже має трьох малолітніх дітей. На заходи, які організовували «Смарт Медіа» ходив у рідному Харкові і як тільки дізнався, що у Тернополі буде подія, без вагань зареєструвався на зустріч.



«Відвідував події «Смарт Медіа» у Харкові, тоді більше говорили про антикорупційну реформу і ця тема мені дуже близька, розповідає Анатолій. Про сьогоднішній захід дізнався із соцмереж, я більше трьох років стежу за «Смарт Медіа». Подобається те, що команда і заходи не політизовані і не заангажовані».


Про те, чи «на часі» реформи Анатолій відповідає як підприємець: «Обидва процеси мають йти паралельно. Я вважаю, якщо у людини активна життєва позиція, потрібно брати участь у житті країни, цікавитися змінами та реформами».




У всіх містах ми зустрічали учасників з числа внутрішньо переміщених осіб, які вже були на заходах «Смарт Медіа». Для нас це свідчить про довіру та потрібність нашої діяльності.




Останні пости

Дивитися всі

Вакансія комунікаційного менеджера

Оголошуємо конкурс на посаду комунікаційного менеджера. Обов язки: ведення зовнішньої та внутрішньої комунікації по виконанню завдань проєкту. Навички: вміння писати аналітичні матеріали, володіння со

bottom of page