top of page

Підсумки 2023 року

Цей рік для нас був так само непростим як і для всіх інших громадян України. Ми бачили трансформації суспільства та виклики війни, які впливають на розвиток нашої Держвами в цілому. Цей рік ми присвятили розвитку нової платформи та формату комунікацій: ми розвинули напрямок ютубу та спробували новий формат комунікаційного майданчику у форматі шоу на ТБ. Так, за цей рік ми записали 5 відео інтерв ю з очільниками міст у Харкові, Хмельницькому, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях. Провели 4 публічні дискусії на тему відбудови у форматі телевізійних передач у Івано-Франківську, Чернівцях, Тернополі, у Харкові дискусія була в форматі прес-події. Загалом за рік наші продукти охопили понад 100 000 громадян, біля 250 громадян ми залучили до наших заходів офлайн, майже ще 100 онлайн. Провели живих 15 заходів у регіонах, учасниками наших подій були 20 представників влади.

Понад 80 молодих людей були учасниками наших онлайн квестів з міфології освітньої реформи, з яких ми обрали 12, яких запросимо наступного року у наш молодіжний табір.

Ми випустили 3 аналітичні матеріали на теми реформ, збільшили нашу платформу до 6000 громадян.

Ми пішли у регіони. Амбасадори будуть працювати у Харкові, Дніпрі, Тернпополі, Чернівцях, Івано- Франківську, Хмельницькому.


Наступний рік дасть можливість збільшити вплив громадян на прийняття рішень у Харкові, створити плани дій відбудови на теми наших дискусій в усіх регіонах, де працює СМАРТ МЕДІА. Окрім того, ми збираємось об єднати зусилля громади у Харкові та посилити цей регіон за рахунок тренінгів та заходів з партисипації та написання й адвокації програми громадського впливу а також спільного плану бачення відбудови в місті. Ми посилимо наша аналіичний напрям новими публікаціями та документами. Ми презентуємо полісі аналітику на тему освіти, що зрорбили на підставі 12 експертних зустрічей та робочих груп.

Ми збільшимо кількість відеоконтенту: завершимо цикл інтерв ю з міськими головами та владою, додамо розмови з лідерами думок та мерами, випускатимемо додаткові відео у форматі новин за тиждень. Проведемо нові публічні дискусії в регіонах та збираємось збільшити мережу амбасадорів у регіонах.

Хто знайомий з нами, той знає, що ми ніколи не зупиняємось на запланованому і результати наступного року будуть більші. Всі ми і кожен окремо мріємо про Перемогу та відновлення нашої країни, робимо все від нас залежне, щоб зберегти та посилити громадянське суспільство. Також в наших недалеких планах буде реалізація підтримки ветеранів та їх сімей, ветеранського бізнесу на території всієї краіни разом з партнерами з Європи та Одеси, ця ідея вже отримала підтримку від Командування ВМС, ВРУ, Мінсоц політики.


Дякуємо всім нашим друзям, партнерам, вболівальникам та прихильникам, учасникам та всім, хто був поруч та допомагав. Далі буде ще цікавіше!



З повагою, Олександра Щукіна


bottom of page