top of page

Віртуальна галерея "Візуалізуй перемогу"

Оновлено: 10 квіт. 2023 р.

30 липня був проведений тренінг- воркшоп «Візуалізуй перемогу» у Чернівцях, у ньому взяли участь 25 громадян, які булить поінфомовані відносно того, як не піддаватись фейковим новинам, як вести інформаційну війну, які публікації розповсюджувати та робити. Тренер, доктор політичних наук Анатолій Круглашов розповів про важливість інформаціної стійкості та як бути долученими до інформаційної допомоги Українським силам. Молодь та діти ВПО разом з дорослими намалювали візуальний контент для своїх соцмережей, візуальний контент транслюватиме правду, яка відбувається в Україні, справжні мрії українців про Перемогу та Незалежність.

Завдяки заходу громадяни ВПО відчули важливість власної думки, інтегрувались до

інформаційного впливу щоб допомагати бути свідомими своїм знайомим, що залишились на окупованих територіях та не змогли виїхати. Окрім того відбувся воркшоп "Візуалізуй перемогу". У малюнках громадяни, які вимушені були полишити свої домівки та знайшли новий дім у Чернівцях, передали меседжі про очікувану Перемогу, про вільну незалежну країну.


































Матеріал створенийзавдяки підтримці чеської організації People in Need, у рамках ініціативи SOS Ukraine, та громадської організації «Центр громадського моніторингу та аналітики».

bottom of page