top of page

Андрій Кисельов: "Влада - це лише сервіс для суспільства"

Ми запустили серію статей для того, щоб познайомити Вас з нашою організацією “СМАРТ МЕДІА”. Організація - це, в першу чергу, люди та їх цінності, мрії та плани.



Моя мрія - це влада, яка є лише сервісом для суспільства. Чи можливо наагодити такий діалог? Так, вже є багато змін, які відбулись, але ми робимо лише перші кроки на цьому шляху. Влада з легкістю ігнорує потреби громади, і не важливо, що це - забезпечення інсуліном чи безпека на найближчому перехресті, комфортний громадський транспорт чи якість житлово-комунальних послуг. Це можливо змінити, якщо суспільство згуртовується навколо проблеми, тиснучи на владу, і,звісно, під час виборів надаючи їй оцінку у бюлетенях.


Мені дуже подобаються піші мандрівки, відкривати нові цікаві місця під час них. А також фотографувати, знаходячи новий погляд на старі речі. У дитинстві хотів бути геологом, в мене була величезна колекція мінералів, мріяв про далекі експедиції заради відкриттів. У школі найбільше подобалися точні науки, а найулюбленішими, мабуть, були фізика та математика.


Важливою цінностями для мене є свобода у широкому розумінні. Свобода совісті та слова, економічна свобода та рівність перед законом. Також я вважаю дуже важливими чесніть перед собою та іншими , а також завжди дуже важливою є команда, бо лише разом ми можемо зрушити гори.


Наостанок хочу процитувати 38-ого губернатора штату Каліфорнія - Арнольда Шварценеггера: "Не можна виписати чек на гарну владу, такою її може зробити лише народ", тож давайте зробимо її такою.


bottom of page